Reebok ja EVT yhteistyöhön

28.8.2008

Kansainvälinen urheiluvarustejätti Reebok on Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden uusin yhteistyökumppani.

EVT ja Reebok Finland Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä seuran luistelijoille tarjotaan mm. asiantuntija-apua ns. kenkäklinikoilla. Luistelijat pääsevät sovittamaan ja kokeilemaan erilaisia juoksu- ja urheilukenkiä ammattilaisten avustuksella ja saavat parhaat vinkit oikeanlaisista urheilu-välineistä ja niiden hankinnasta.

Reebok myös sponsoroi rahallisesti mm. seuran vuosijulkaisua ja muodostelmaluistelun kausijulkaisua sekä tarjoaa luistelijoil-le huippulaatuisia kenkiä ja vaatteita hulppein, parhaimmillaan jopa 70-80 % alennuksin.

Lisätietoja sopimuksen sisällöstä seuran varustevastaavalta. EVT kiittää Reebokia toimintamme tukemisesta!

Reebok Finland