Jari Kolehmainen mukaan muodostelmaluistelun valmennustiimiin

24.8.2008

Seuramme kilpailevat muodostelmajoukkueet ovat saaneet uuden fyysiikkavalmentajan opiskelemaan siirtyneen Lauri Kaliman tilalle.

EVT:n muodostelmaluistelun valmennustiimi on saanut uuden innokkaan jäsenen kun Jari Kolehmainen siirtyi seuraamme kilpajoukkueiden fyysiseksi valmentajaksi. Jari on koulu-tukseltaan ryhmäliikunnanohjaaja sekä urheiluhieroja.

Jari työskentelee päätyökseen urheiluhierojana ja on erikoistunut erityisesti nuorten kilpa-urheilijoiden kuntoutukseen. Hänellä on myös vahvaa kokemusta kovasta treenaamisesta; 30-vuotias Jari on omalta urheilutaustaltaan thai-nyrkkeilijä. Hän aloitti työt EVT:ssä elokuun puolivälissä.

Toivotamme Jarin tervetulleeksi seuraamme ja Lauri Kalimalle onnea ja menestystä opintojen parissa!