Seuratuotteiden myynti alkoi

30.7.2008

Olemme avanneet internetiin ns. nettikaupan, josta voi kätevästi tilata erilaisia seuravarusteita sekä fanituotteita sähköisen tilauslomakkeen kautta. Huipputyylikästä ja käytännöllistä, vaativaan käyttöön suunniteltua seuramallistoa voi tilata jo viikosta 31 alkaen!

Käy tutustumassa juuri avattuun nettikauppaamme! Viikosta 31 lähtien saatavilla on mm. harjoitusfleecejä ja takkeja sekä sporttikasseja ja vetolaukkuja. Seuratuotteet ovat erittäin laadukkaita ja ne muodos-tavat näyttävän ja tyylikkään kokonaisuuden niin harjoituksiin, kilpai-luihin kuin katsomonkin puolelle.

Myöhemmin syksyllä sivuillemme tulevat myyntiin myös nk. fani-tuotteet, jotka ovat oiva lahjaidea kaikille luistelukärpäsen puremille lapsille, nuorille ja aikuisille. Fanituotteet soveltuvat erinomaisesti myös kannustusjoukkojen rekvisiitaksi kilpailukatsomoihin ja kisamat-koille. Fanimalliston suunnittelu on jo täydessä käynnissä, joten malt-takaa vielä hetki!

Nettikaupan toimintaa ja tuotemallistoja on tarkoitus laajentaa ja ke-hittää tulevaisuudessa kunhan toiminta vakiintuu ja kokemusta kertyy.

Lisätietoa tuotteista