Kauden 2008-2009 lisenssit myyntiin

9.7.2008

Tulevan kauden lisenssit ovat ostettavissa Suomen Taitoluisteluliiton internetsivujen kautta 13.06.2008 alkaen.

STLL:n kilpailulisenssit ja -luvat kaudella 2008-2009

Kilpailulisenssit ja -luvat tulevat myyntiin perjantaina 13.06.2008. Alla oleva taulukko auttaa valitsemaan oikeanlaisen lisenssin. Jos et tiedä kilpailusarjaasi, kysy sitä seurastasi tai valmentajaltasi.

Mikäli lisenssiä tai kilpailulupaa on maksamisen jälkeen muutettava, perii vakuutusyhtiö tariffinsa mukaisen veloituksen (koskee A-, B- ja C-lisenssejä). Muutos-, kohdistus- tai peruutustapauksissa Suomen Taitoluisteluliitto perii toimistokuluina 7 euroa / lisenssi tai kilpailulupa (A-, B-, C- ja H-lisenssit sekä kilpailulupa).

Yksin- ja pariluistelu, jäätanssiMuodostelmaluistelu

A-lisenssi: synt. 1989 tai aiemmin, alle 70-vuotias

SM-seniorit, seniorit, SM-juniorit, Juniorit, Aluejuniorit

SM-seniorit, SM-juniorit

B-lisenssi: synt. vuosina 1990-1993

SM-seniorit, Seniorit, SM-juniorit, Juniorit, SM-noviisit, Noviisit, Aluenoviisit, Aluejuniorit

SM-seniorit, SM-juniorit, Noviisit

C-lisenssi: synt. vuonna 1994 tai myöhemmin

SM-juniorit, Juniorit, SM-noviisit, Noviisit, Aluenoviisit, Aluejuniorit, Debytantit, Aluedebytantit, Silmut

SM-seniorit, SM-juniorit, Noviisit, Minorit

H-lisenssi: alle 70-vuotiaat

Taitajat, Minit, Tintit, Soveltava Luistelu (Special Olympics)

Aikuiset, Seniorit, Juniorit, Tulokkaat

H-lisenssi, tuomaritTuomarit ja teknisetTuomarit ja tekniset

Vakuutukseton kilpailulupa

Kaikki kilpailevat, joilla on oma tapaturmavakuutus

Vakuutukseton kilpailulupa

Vakuutuksettoman kilpailuluvan voivat ostaa kaikki ne kilpailevat henkilöt, joilla on oma tapaturmavakuutus. Vakuutuksenottaja on vastuussa siitä, että oma tapaturmavakuutus kattaa lajina taitoluistelun ja että vakuutusmaksut on suoritettu kauden ajan.

Kilpailuihin lähtiessä on oman vakuutusyhtiön vakuutustodistus oltava mukana, koska kilpailuissa tarkistetaan vakuutuksen voimassaolo. Jos vakuutustodistusta ei ole mukana tai se on puutteellinen, niin kilpailuihin osallistuminen evätään. Kullekin kaudelle on haettava uusi tapaturmavakuutustodistus vakuutusyhtiöltä.

Oma vakuutustodistus kilpailuihin mukaan

Kilpailuihin lähtiessä on oman vakuutusyhtiön vakuutustodistus oltava mukana, jossa mainitaan seuraavat asiat:

• Koskee kaikkea urheilua ja kilpailutoimintaa
  • Voimassa kilpailumatkoilla koti- ja ulkomailla
  • Voimassa urheiluharjoituksissa ja oheisharjoituksissa

Oman vakuutuksen on oltava vähintään saman veroinen, kuin lisenssien vakuutuksen. Korvaus kuolemasta voi olla alhaisempi. Vakuutusyhtiö voi ja saa oman käytäntönsä mukaan poiketa mallista, mutta vastaavat tiedot todistuksessa vähintään on oltava ja selkeästi löydettävissä.