Vantaan Sanomat EVT:n kumppaniksi

17.6.2008

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat on ryhtynyt yhteistyöhön Vantaan Sanomien kanssa. Seurallamme on nyt oma uutissivu myös Vantaan Sanomien kotisivuilla.

Tästä eteenpäin voit seurata merkittävimpiä vantaalaisia taitoluistelu-uutisia myös paikallislehtemme Vantaan Sanomien vastikään uudistetuilta internetsivuilta.

Vantaan Sanomien hallinnoimalle seurasaitillemme kerätään lähinnä suurta yleisöä kiinnostavia uutisia, esimerkkinä seuramme luistelijoiden ja joukkueiden menestys suurimmissa kansallisissa ja kansainvälisissä arvokilpailuissa, luistelukoulu-info ja vuoden kohokohtana toimiva kevätnäytös.

Vantaan Sanomien seurasaittisivuamme ei päivitetä yhtä usein kuin näitä omia kotisivujamme, vaan se toimii eräänlaisena perustietopankkina ja yleisenä läpileikkauksena kilpailukauden tapahtumiin seurassamme.

EVT:n uutissivu