Uusi koreografi

16.6.2008

Toivotamme Jekaterina Nekrassovan tervetulleeksi seuraamme kaudelle 2008-2009! Jekaterina vastaa pääasiassa K1- ja K2-kilparyhmien koreografioista yhdessä Nelli Petäsen kanssa.

Jekaterina Nekrassova liittyy Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden valmennusvahvuuteen kaudelle 2008-2009. Hän tulee toimimaan K1- ja K2-ryhmien kilpailuohjelmien koreografina yhdessä Nelli Petäsen kanssa.

Jekaterina on entinen Viron maajoukkueluistelija ja moninkertainen maansa mestari pariluistelussa. Hän on edustanut Viroa pariluiste-lussa EM- ja MM-kilpailuissa 1990-luvulla Valdis Mintalsin kanssa.

Jekaterina on jo varsin kokenut valmentaja - hän on valmentanut kilpaluistelijoita Anna Levandi Figure Skating Clubissa ja Rocca Al Maressa vuodesta 2000. Seuran nimekkäin luistelija on tällä hetkellä Jelena Glebova.

Jekaterina Nekrassova aloittaa EVT:ssä kesällä 2008. Toivotamme hänet tervetulleeksi seuraamme!

Kuvan lähde: Anna Levandi Figure Skating Club