Muodostelmajoukkueet kesälaitumille

14.6.2008

Kilpailevat muodostelmaluistelijamme pääsevät nyt haistelemaan jäähallin pukuhuoneiden sijaan kukkaketojen tuoksua ja nauttimaan lämpimistä kesäpäivistä.

Kesä on koittanut myös seuramme muodostelmaluistelijoilla, viimei-set jääharjoitukset vedetään tänä viikonloppuna ennen ansaittua kesälaitumille kirmailua. Kevään ja alkukesän harjoituksissa jouk-kueet keskittyivät lähinnä perusluisteluun ja vaativan askeltekniikan hiomiseen sekä kuntopohjan kohentamiseen.

Kuten kaikki tiedämme, taitoluistelijan kesä on lyhyt ja hikinen. Kesälomalla luistelijat suorittavat omatoimista kunto-ohjelmaa sekä muistuttelevat mieliin ja kertaavat kilpailuohjelmien koreografioita. Varsinaiset jääharjoitukset jatkuvat jälleen heinäkuun puolivälin jälkeen, jolloin kilpajoukkueemme suunnistavat perinteisille kesä-leireilleen Kisakallion Urheiluopistoon Lohjalle.

Harjoitukset alkavat Myyrmäen kotihallissa jälleen elokuun alussa. Toivotamme kaikille seuramme luistelijoille oikein rentouttavaa ja aurinkoista kesälomaa!

Kuva on noviisijoukkueen viime kesän leiriltä Kisakalliosta.