Uusi yksinluisteluvalmentaja

12.6.2008

Pirjo "Piitu" Uimonen on valittu Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden (EVT) uudeksi yksinluistelun valmentajaksi Keravalle siirtyneen Marja-Liisa Valajärven tilalle.

Pirjo Uimonen on Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden uusi yksinluistelu-valmentaja. "Piitu" tunnetaan lajipiireissä paitsi yksinluistelun pää-valmentajamme Eve Uimosen sisarena, myös varsinaisena taitoluistelun moniottelijana.

Piitu on toiminut pitkän ja menestyksekkään uransa aikana mm. valmentajana, tuomarina, kouluttajana, teknisenä spesialistina sekä erilaisissa luottamustehtävissä Taitoluisteluliiton asiantuntijaryhmissä. Lisäksi hän on Suomen Taitoluisteluvalmentajat ry:n (STAV) perustaja-jäsen ja varapuheenjohtaja. Hänelle on myönnetty Suomen Taito-luisteluliiton kultainen ansiomerkki valmennuksellisista ansioista vuonna 2007.

Kansainvälinen Luisteluliitto (ISU) on myös käyttänyt hyväkseen Pirjon laajaa teknistä asiantuntemusta kansainvälisellä terävimmällä huipulla - hän on toiminut teknisenä spesialistina mm. taitoluistelun EM- ja MM-kilpailuissa. Lisäksi hän on ahkeroinut kansallisten kisojen teknisessä paneelissa.

Piitu aloittaa työt seurassamme 27.08.2008 ja osallistuu kaikkien yksinluisteluryhmien valmennukseen. Hän siirtyy EVT:hen Espoon Taitoluisteluklubista (ETK), jossa hän työskenteli vuodesta 2004. Menneellä kaudella hän valmensi mm. Minna Parviaisen yksinluistelun B-maajoukkueeseen.

Toivotamme Piitun lämpimästi tervetulleeksi mukavaan porukkaamme ja Marja-Liisa "Mankka" Valajärvelle onnea ja menestystä uusissa tehtävissä!

Alkuperäisen kuvan lähde: Espoon Taitoluisteluklubin internetsivut (kuvaa on käsitelty)