Suomen Taitoluisteluliitto kouluttaa

25.5.2008

STLL järjestää taas ensi syksynä monenlaisia ohjaaja,-valmentaja- ja tuomarikoulutuksia.

Suomen Taitoluisteluliitto järjestää jälleen ensi syksynä useita hyödyllisiä kursseja ja koulutustilaisuuksia jäsenistölleen.

Mikäli olet kiinnostunut esimerkiksi lasten ja nuorten ohjaami-sesta erilaisissa luistelukoulu- ja harrasteryhmissä, aikuisten kuntoluistelutunneilla tai haluaisit vaikkapa kouluttautua myö-hemmin kilpaluistelijoiden valmentajaksi, käypä vilkaisemassa oheisesta linkistä löytyvää liiton koulutuskalenteria.

Seuraavat luistelukouluohjaajan kurssit järjestetään elokuussa. Syksyn mittaan on luvassa myös sekä yksin- että muodostelma-luistelun tuomarikoulutusta. Lisätietoja kaikista koulutuksista, niiden sisällöstä ja vaatimustasoista saat STLL:n internetsivuilta tai suoraan liiton toimistosta. Erityisen hyvin koulutukset soveltuvat vastikään aktiiviuransa lopettaneille kilpaluistelijoille.

Liiton koulutuskalenteri

Kuvassa tuomaristo työssään Etelä-Vantaan Taitoluistelijoi-den 06.10.2007 Myyrmäessä järjestämässä yksinluistelun kutsu-kilpailussa.