Muodostelmaluistelulle tukea

17.5.2008

Tunnustuksena menestyksestä Vantaan kaupunki on myöntänyt joukkueillemme huippu-urheilun tukea.

Seuramme muodostelmaluistelujoukkueiden kansainvälinen ja kotimainen menestys, määrätietoinen harjoittelu ja sen kautta ilmenevä jatkuva kehitys on huomioitu myös Vantaan kaupungin päättäjien keskuudessa.

Kaupunki on myöntänyt kilpajoukkueillemme huippu-urheilun tukea 5 000 euroa käytettäväksi etelä-vantaalaisen kilpa-muodostelmaluistelun edelleen kehittämiseen. Vantaan kaupunki painotti tänä vuonna valinnassaan nimenomaan naisjoukkueurheilua ja sen tukemista erilaisin toimenpitein.

Suuri kiitos joukkueidemme menestyksestä ja kaupungin tunnustuksesta kuuluu paitsi luistelijoille, myös innostuneille taustajoukoille, ahkerille seuratoimijoille sekä ennenkaikkea pitkäaikaisille päätoimisille muodostelmaluistelun valmentajil-lemme Nina Korpikoskelle ja Helena Tienhaaralle, joiden rooli vantaalaisen muodostelmaluistelun nostamisessa nykyiselle tasolleen on ollut merkittävä. Onnittelut!

Kuvassa EVT:n kilpajoukkueet Ice Steps, Dream Steps ja Sunny Steps esiintymässä kevätnäytöksessä Savannielämää.