Saara Astola Projektiryhmään

17.5.2008

Kärkisilmuissa menneellä kaudella kilpaillut Saara Astola on valittu Suomen Taitoluisteluliiton lahjakkaille luistelijoille tarkoitettuun Projektiryhmään.

Peräti neljä seuramme luistelijaa oli pyrkimässä liiton Projektiryhmään, jonka valintaleiri pidettiin loppukeväällä Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä. Vastikään tuli iloinen tieto siitä, että Saara Astola (kuvassa) valittiin mukaan harjoitteluryhmään.

Valinta oikeuttaa luistelemiseen ryhmässä kahden kauden ajan, jonka jälkeen luistelijan on pyrittävä ryhmään uudelleen, mikäli hän edelleen täyttää liiton taito- ja ikäkriteerit.

Tulevan kauden aikana ryhmä leireilee useita kertoja Vierumäellä, joten pääsy osaksi Projektia on oiva lisä Saaran normaaliin seuraharjoitteluun sekä selkeä askel lähemmäksi maamme kovatasoista kärkeä. Saaraa valmentaa EVT:ssä Eve Uimonen. Onnittelut Saaralle valinnasta ja Evelle hyvästä valmennuksesta!