Tulokasjoukkueeseen otetaan uusia luistelijoita!

4.5.2008


Muodostelmaluistelun tulokasjoukkue Little Stepsiin mahtuu vielä muutamia uusia, reippaita ja innokkaita luistelijoita - toimi siis nopeasti, kausi 2008-2009 on jo aluillaan!

Uusi kausi 2008-2009 on jo ovella ja joukkueet alkavat valmistautua tulevan kauden koitoksiin. Nuorin muodostelmaluistelujoukkueemme Little Steps kilpailee ensi kaudella kansallisessa tulokassarjassa valmentajiensa Susanna Hedmanin ja Sanna Salosen johdolla.

Pirteään joukkueeseen on vielä muutama paikka vapaana! Mikäli olet noin 7-10-vuotias muodostelmaluistelusta kiin-nostunut tyttö tai poika ja haluat kehittyä tulevaisuudessa huipputason muodostelmaluistelijaksi, ota yhteyttä valmentaja Sanna Saloseen (GSM 040-8249 843, sannasalonen1@hotmail.com) ja mene käymään harjoituksissa tutustumaan tähän mukavaan joukkueeseen.

Luistelijoilla on taitojen karttuessa ja innostuksen kasvaessa mah-dollisuus edetä Suomen huipulla kilpailevaan Sunny Steps -minori-joukkueeseen tai kansallisissa junioreissa kilpailevaan Hot Steps -joukkueeseen!