StepUp Dancers ja EVT yhteistyöhön

23.4.2008

Seuramme muodostelmaluistelun kilpajoukkueet saavat nauttia keväällä huippuluokan tanssiopetuksesta, kun TV:stäkin tutut StepUp Dancersin tanssijat opastavat luistelijoita tanssin saloihin.

Uusi kausi ja harjoitukset ovat taas alkaneet kilpaluistelijoiden ja muodostelmajoukkueiden osalta. Tärkeänä osana valmistautumisessa tulevaan kauteen ovat jääharjoitusten lisäksi myös erilaiset moni-puoliset oheisharjoitukset, joihin on nyt alkavalla kaudella panostettu yhä enemmän.

Kilpajoukkueemme Ice Steps, Dream Steps ja Sunny Steps saavat kevään aikana tutustua värikkääseen erilaisten tanssien ja rytmien maailmaan ammattitaitoisten StepUp Dancers -showtanssiryhmän jäsenten opastamana.

Joukkueita opettavat mm. TV:stäkin tutut StepUp Show Schoolin opettajat Jari Saarelainen (kuvassa), Henri "Henkka" Sarajärvi sekä Sanna Siirilä.