Savannielämää - kiitokset

13.4.2008

Perinteinen kevätnäytöksemme sukelsi tänä vuonna Afrikan kuuman auringon alle teemalla Savannielämää. Lämmin kiitos yleisölle, luistelijoille, talkooporukalle ja valmentajille upeasti sujuneesta näytöksestä! Vielä ehdit tilata näytöksen näyttävän DVD-tallenteen kätevästi internetin kautta!

Erityiskiitokset Nina Korpikoskelle ja Helena Tienhaaralle näytöksen tyylikkäästä koordinoinnista. Kuvia näytöksestä päivi-tetään seuran nettisivuille toukokuun aikana.

Aiempien vuosien tapaan yleisöllä, luistelijoilla ja heidän perheillään on mahdollisuus tilata laadukas DVD-taltiointi kevätnäytöksestämme. Lisäohjeita DVD-tilauksista saat oheisesta linkistä. Tilauksia ote-taan vastaan 17.04.2008 asti, joten vielä ehdit jos toimit nopeasti! Tilaus on sitova.

DVD-tilauslomake

Näytöksen roolit ja tarinan juoni