Luistelemaan Hot Stepseihin!

13.4.2008


Kansalliseen muodostelmaluistelun juniorijoukkueeseemme on vielä muutama paikka vapaana kaudelle 2008-2009!

Hot Steps suuntaa kilpa-areenoille kaudella 2008-2009! Tavoitteena on koota täysi, kilpailukykyinen joukkue, joka osallistuu tulevalla kaudella kansallisen juniorisarjan kilpailuihin.

Joukkue koostui menneellä kaudella noin 15 innokkaasta luis-telijasta. Osa on luistellut vuosia pääkaupunkiseudun kilpa-joukkueissa, osa harrastanut muodostelmaluistelua kansalli-sella tasolla eri seurojen joukkueissa. Osa on myös entisiä yksinluistelun harrastajia. 

Jos olet noin 12-19-vuotias luistelun perusasiat hallit-seva luistelija eikä sinulla vielä ole luistelupaikkaa ensi kaudelle, tässä on tilaisuutesi! Mikäli et ole ennen kokeillut muodostelmaa, olet myös tervetullut muka-vaan joukkoomme tutustumaan tähän upeaan lajiin!

Joukkueen valmentajina toimivat tulokasjoukkue Little Stepsin ja kansallisen seniorijoukkue Ex-Stepsin valmentajana ansiokkaasti toiminut Sanna Salonen sekä Lahden Taitoluis-telijoista Vantaalle kaudeksi 2008-2009 siirtyvä Susanna Hedman, jolla on vahvaa valmennuskokemusta kilpatasolta niin noviiseista kuin SM-junioreistakin.

Joukkueeseen on vielä muutama paikka vapaana kaudelle 2008-2009! Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä Sannaan joko puhelimitse GSM 040-8249 843 tai sähköpostilla sannasalonen1@hotmail.com.

Joukkueen kotisivut