Harrastemessut lähestyvät

11.4.2008

Vantaan Lions Club järjestää perinteiseen tapaansa nuorten harrastetapahtuman Hämeenkylän koululla. Messuilla vantaalaisseurat esittelevät toimintaansa ja omaa lajiaan, mukana luonnollisesti myös EVT.

Lions Club Vantaan Hämeenkylän osasto on järjestänyt jo vuodesta 1992 lähtien Nuorten Harrastemessut Hämeenkylän koululla. Tänä vuonna tapahtuma pidetään sunnuntaina 20.04.2008 klo 11.00-15.00.

Messuilla on esillä noin 60 näytteilleasettajaa, jotka edustavat suurta osaa Vantaalla harrastettavia urheilulajeja ja kulttuuri-muotoja. Mukana on niin aktiivista liikuntaa vaativia lajeja kuin niitäkin toimintoja, jotka sopivat rauhallisempaa tahtia kaipaaville nuorille.

Mukana tapahtumassa on myös Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry esittelypöytineen. Kojumme äärellä voit kysellä kaikkea taito-luisteluun liittyvää, oli kyse sitten luistelukouluista tai kilpailu- ja harrastustoiminnasta. Esillä on mm. esitteitä ja lehtisiä, luistimia, kilpailupukuja ja muita varusteita. Vieressä kuva viime vuoden messuilta - pöydän ääressä luistelijamme Riikka Turunen (oikealla) ja Jonna Kinnunen (vasemmalla).

Esiintymislavalla on jatkuvasti erilaisia esityksiä aina nuoriso-teatterista kilpatanssiin ja useita lajeja on mahdollisuus kokeilla itsekin. Yleisöä tilaisuudessa käy päivän mittaan yli tuhat henkeä, pääasiassa uusista harrastuksista kiinnostuneita nuoria ja heidän vanhempiaan. Yleisöllä on vapaa pääsy tilaisuuteen - tule sinäkin!

Nuorten Harrastemessut