Vahvistusta valmennustiimiin

26.3.2008

Muodostelmaluistelun vahva ja asiantunteva valmennustiimimme saa uuden kasvon kaudelle 2008-2009, kun Susanna Hedman palaa takaisin kotiseuraansa muutaman Lahdessa vietetyn valmennusvuoden jälkeen.

Muodostelmaluistelun valmennustiimimme saa uutta voimaa, kun Susanna Hedman (kuvassa) siirtyy Lahden Taitoluistelijoista (LTL) Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden valmentajaksi kaudelle 2008-2009. Susanna on mukana kaikkien joukkueidemme valmennuksessa 07.04.2008 alkaen.

Susanna on seuramme oma kasvatti - hän on luistellut useita vuosia kilpajoukkueissamme, viimeksi SM-seniorijoukkue Steps on Icessa. Aktiiviaikanaan hän myös ohjasi innokkaasti luistelukouluryhmiämme. Lopetettuaan aktiiviuransa hän siirtyi Lahden Taitoluistelijoihin, jossa valmensi ansiokkaasti mm. noviisijoukkue Team Soleilia sekä SM-juniorijoukkue Team Estreijaa.

Tulevalla kaudella seurassamme on muodostelmaluistelun kilpa-puolella joukkueet SM-junioreissa, noviiseissa ja minoreissa. Kansalli-sen puolen joukkueemme kilpailevat tulokkaissa, kansallisissa junioreissa, kansallisissa senioreissa sekä aikuisissa, joten työsarkaa valmennustiimillä riittää! Päätoimisina valmentajina EVT:ssä jatkavat tuttuun tapaan päävalmentaja Nina Korpikoski sekä Helena Tienhaara. Muodostelmapuolen tuntivalmentajana jatkaa Sanna Salonen. Uusi kausi alkaa virallisesti kevätnäytöksen jälkeen.

Toivotamme Suskin lämpimästi tervetulleeksi takaisin "kotiin"!

Kuvan lähde: Lahden Taitoluistelijat