Kaarisilmuille hyviä sijoituksia finaalissa

6.3.2008

Helsingissä kilvoiteltiin kaarisilmusarjan Helsingin alueen mestaruuksista Mega- ja Superfinaaleissa. Superfinaalissa Roosa Kumpulainen oli 7:s, Janina Syyli 8:s ja Tinka Suono 9:s. Pinja Salmi oli Megafinaalin 21:s.

Helsingin Taitoluisteluklubi ry (HTK) isännöi yhteistyössä Helsingfors Skridskoklubb rf:n (HSK) kanssa yksinluistelun kaarisilmutyttöjen alueellista Mega- ja Superfinaalia keskiviikkona 05.03.2008 Helsingin jäähallin harjoitushallissa. Etelä-Vantaan Taitoluistelijoista (EVT) 24 Megafinalistin joukkoon oli selviytynyt Pinja Salmi (kuvassa). Pinja sijoittui tasokkaassa kilpailussa sijalle 21 pistein 31.34.

Superfinaalissa kilpailivat Inna Hakala, Janika Korhonen, Roosa Kumpulainen, Noora Kyyrö, Vilma Kyyrö, Veera Mäkelä, Tinka Suono ja Janina Syyli. Roosa Kumpulainen ja Janina Syyli sijoittuivat tasaisessa kilpailussa hienosti jaetulle 7. sijalle pistein 33.67. EVT:n hyvää menestystä täydensi Tinka Suono 9. sijallaan. Janina Korhonen sai erikoismaininnan huolellisesti suoritetuista hypyistä. Kaikki tulokset löytyvät oheisesta linkistä.

Tulokset