Sini KUUDES, Riikka SEITSEMÄS Joensuussa

5.3.2008


Viime viikonloppuna käytiin Joensuussa yksinluistelun junioreiden ja senioreiden kauden päätöskilpailu. EVT:n Sini Kokko oli hienosti kuudes ja Riikka Peura seitsemäs junioreiden sarjassa.

Joensuun Kataja ry (JoKa) järjesti 01.-02.03.2008 kansallisten junioreiden ja senioreiden loppukilpailun seniorinaisille sekä junioritytöille ja -pojille Joensuun jäähallissa. Etelä-Vantaan Taitoluistelijoilta (EVT) juniorityttöjen kilpailu sujui varsin mukavasti, sillä Sini Kokko ja Riikka Peura luistelivat aivan kärjen tuntumaan ollen sijoilla kuusi ja seitsemän.

Sini sijoittui lyhytohjelmassa seitsemänneksi pistein 30.85 ja vapaa-ohjelmassa neljänneksi, 53.26. Yhteispisteitä hän keräsi 84.11 ja oli siis mahtavasti kokonaiskilpailun kuudes. Riikka puolestaan hieman haparoi lyhytohjelmassaan ollen 14:s pistein 27.33, mutta teki aivan huikean nousun vapaaohjelmassa sijoittuen hienosti kuudenneksi pistein 53.00. Yhteispisteitä Riikka ansaitsi kaikkiaan 80.33 ja loppusijoitus oli siis kunnioitettava seitsemäs.

Junioreiden kilpailun voitti Helsingfors Skridskoklubbin (HSK) Henna Lindholm pistein 90.96. EVT:llä ei ollut muissa sarjoissa edustusta. Onnittelut EVT:n tytöille hyvistä sijoituksista!

Tulokset