Leena Rissanen SM-kilpailujen KAHDEKSAS

18.2.2008

Vastikään Helsingin alueen mestaruuden voittanut Leena Rissanen sijoittui hienosti kahdeksanneksi SM-noviisien mestaruuskilpailuissa Jyväskylässä.

Jyväskylän Taitoluisteluseura ry (JyTLS) järjesti yksinluistelun SM-noviisien Suomenmestaruuskilpailut 16.-17.02.2008 Jyväskylän kilpajäähallissa. Tyttöjen SM-kilpailuun oli karsintojen kautta selviytynyt 24 luistelijaa 15 eri seurasta. Samassa yhteydessä käytiin myös noviisipoikien SM-kilpailu sekä Hopeafinaali, johon osallistuivat SM-kilpailusta karsiutuneet luistelijat.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoita (EVT) SM-kilpailussa edusti Leena Rissanen (kuvassa). Leena sijoittui tyttöjen kilpailussa hienosti kahdeksanneksi yhteispistein 83.06. Suomenmestaruuden voitti HSK:n Timila Shrestha. Lyhytohjelmassa Leena oli kuudes (30.16) ja vapaaohjelmassa seitsemäs (52.90). Tulokset löytyvät kisasivuilta oheisesta linkistä.

Kisasivut