Yhteistyökumppaniksi seurallemme?

31.1.2008

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry on yksi suurimmista ja monipuolisimmista taitoluisteluseuroista Suomessa. Tervetuloa jakamaan menestyksemme!

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry on yksi suurimmista ja menestyksekkäimmistä taitoluisteluseuroista Suomessa. Jos yrityksenne tai yhteisönne on halukas tulemaan mukaan aktiiviseen toimintaamme kaudelle 2008-2009 ja näkymään lähes ympärivuotisesti lasten, nuorten ja perheiden suosimissa kilpailuissa ja tapahtumissa Suomessa ja ulkomailla sekä paikallislehtien artikkeleissa, tässä on tilaisuutenne.

Mahdollisia yhteistyömuotoja voisivat olla esimerkiksi:

• erilaiset tavaralahjoitukset ja -alennukset (harjoitus- ja kilpailuasut, koristeet, meikit, ensiaputuotteet)
  • palvelualennukset (hotellimajoitukset, bussikuljetukset kisapaikoille, esitteiden ym. paperituotteiden painatus)
  • rahallinen tuki (esimerkiksi ylimääräisten jäätuntien hankinta, harjoitusleirikustannukset)
  • työurakat (yrityksenne jouluinventaariot, mainosten jakelut, siivoustalkoot, tuotteiden pakkaukset jne.)

Vastineeksi teillä on mahdollisuus saada yrityksenne logo luistelijoidemme varusteisiin ISU:n sääntöjen puitteissa. Teillä on myös mahdollisuus mainostaa tuotteitanne seuramme vuotuisissa julkaisuissa, kisaesitteissä ja suosituilla internet-sivuillamme sekä joukkueiden omilla sivuilla. Lisäksi saatte luistelijoidemme mukana näkyvyyttä ympäri Suomea ja Eurooppaa järjestettävissä kilpailuissa.

Junioritoiminnan tukeminen on oiva tapa profiloitua lapsista ja nuorista välittäväksi, terveisiin ja liikun-nallisiin elämäntapoihin kannustavaksi yritykseksi.

Jos kiinnostuitte, ottakaa yhteyttä EVT:n puheenjohtaja Marketta Eggletoniin (marketta.eggleton@hotmail.com) tai Petri Tarjamoon (petri.tarjamo@fi.fujitsu.com), niin keskus-tellaan lisää mahdollisista yhteistyömuodoista!

Mikäli haluatte kohdistaa tukenne tietylle luisteluryh-mälle tai joukkueelle, ottakaa yhteyttä ko. joukkueen johtoon. Joukkueenjohtajien yhteystiedot löydätte täältä.