KAKSOISVOITTO senioreiden ja junioreiden toisessa valintakilpailussa!

28.1.2008


EVT isännöi yksinluistelun senioreiden ja junioreiden I-lohkon kauden 2. valtakunnallista valintakilpailua 26.-27.01.2008 Myyrmäen jäähallissa. Sini Kokko ja Riikka Peura ottivat tyttöjen juniorisarjassa EVT:lle kaksoisvoiton!

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry (EVT) järjesti senioreiden ja junioreiden I-lohkon toisen valtakunnallisen valintakilpailun Myyrmäen I-jäähallissa. Kilpailut käytiin 26.-27.01.2008 ja kilpailusarjoina nähtiin seniorinaiset, junioritytöt ja -pojat. Mukana kilpailussa oli kaikkiaan 35 luistelijaa. Järjestävää seuraa kilpailussa edusti viisi luistelijaa: Nora Jokela, Sini Kokko, Sofia Nylund, Riikka Peura (kuvassa) ja Natalie Vilen.

EVT:ltä kisat sujuivat mahtavasti - Sini Kokko onnistui kilpailusuori-tuksissaan upeasti ja vei juniorityttöjen kilpailun voiton pistein 88.94. Riikka Peura taituroi komeasti toiseksi keräten pisteitä 87.70. Natalie Vilén oli 16:s, Sofia Nylund 18:s ja Nora Jokela 19:s. Kaikkien sarjojen tulokset löytyvät kisasivuilta oheisesta linkistä.

Onnittelut Sinille ja Riikalle kaksoisvoitosta!

Kisasivu