Sunny Steps kultaa, Dream Steps hopeaa

21.1.2008

Jyväskylässä luisteltiin muodostelmaluistelun noviisien ja minoreiden kauden toinen valintakilpailu. Molemmat joukkueemme nappasivat mitalin ja taituroivat samalla uudet upeat piste-ennätyksensä!

Jyväskylän Taitoluisteluseura ry (JyTLS) isännöi sunnuntaina 20.01.2008 I-lohkon kauden toisia valintakilpailuja noviiseille ja minoreille. Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden (EVT) joukkueista kilpailuun osallistuivat Dream Steps (noviisit) ja Sunny Steps (minorit).

Kilpailu sujui seuraltamme varsin mallikkaasti, sillä tuloksena oli paitsi kultaa ja hopeaa, myös todella kovan luokan piste-saaliit. Molemmat joukkueet tekivät uudet upeat ennätyksensä, Sunny Steps 36.24 (ennen 32.95) ja Dream Steps 71.39 (ennen 64.97).

Minoreiden sarjassa toiseksi sijoittui Helsingin Luistelijoiden Sunlights ja kolmanneksi Espoon Jäätaitureiden Valley Bay Synchronettes. Noviisien ykkönen oli tällä kertaa Helsingin Luistelijoiden Starlights ja kolmanneksi sijoittui Kuopion Luisteluseuran Ice Smiles.

Onnittelut molemmille joukkueillemme mitalisuorituksista ja hienoista ennätyksistä!

Kisasivu