Sini Kokko voittoisa Järvenpäässä

20.1.2008

Järvenpäässä pidettiin viikonloppuna yksinluistelun kutsukilpailu junioreille, debytanteille ja kärkisilmuille. Mukana oli myös useampia EVT:n junioriluistelijoita. Sini Kokko voitti kilpailun selvästi.

Järvenpään Taitoluistelijat ry (JTL) järjesti Järvenpään jäähallilla kutsukilpailun juniori-, debytantti- ja kärkisilmusarjojen luistelijoille lauantaina 19.01.2008.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoita (EVT) Järvenpäässä edustivat tyttöjen juniorisarjassa Nora Jokela, Sini Kokko (kuvassa oikealla), Sofia Nylund, Riikka Peura (kuvassa vasemmalla) ja Natalie Vilen. Sini hurmasi puolikuntoisenakin tuomariston taidollaan ja tyylillään ja nappasi kilpailun selkeän ykköspaikan pistein 49.78. Sofia Nylund oli ehjällä kokonaisuudellaan loistavasti viides (42.91) ja Riikka Peura kahdeksas 40.89 pisteellään. Nora Jokela oli 10:s (36.98), Sara Sovijärvi 11:s (35.85) ja Natalie Vilen 14:s (31.59). Nataliella oli hieman epäonnea ohjelmassaan, mutta siitä huolimatta hän keräsi osa-aluepisteissä kilpailun 5. parhaat pisteet.

Seurallamme ei tällä kertaa ollut edustajia kilpailun debytantti- ja kärkisilmusarjoissa. Tarkemmat tulokset löytyvät järjestävän seuran internetsivuilta (linkki alla). Onnittelut vielä kerran Sinille menestyksestä!

Järvenpään Taitoluistelijat