Finlandia Cup: Dream Steps hopeaa, Ice Steps viides

13.1.2008

Muodostelmaluistelun Finlandia Cup käytiin viikonloppuna Espoossa. Kilpailu oli erittäin korkeatasoinen ja kaikissa sarjoissa saatiin huippupisteitä. EVT:n Dream Steps luisteli upeasti hopealle ennätyspistein ja Ice Steps saavutti myös hienon uuden piste-ennätyksensä.

Espoon Taitoluisteluklubi ry (ETK) isännöi yhdessä Suomen Taitoluisteluliiton kanssa muodostelmaluistelun Finlandia Cupia 11.-12.01.2008 Espoon LänsiAuto Areenalla. Mukaan kilpailuun oli päässyt neljä SM-seniorijoukkuetta, 12 SM-juniorijoukkuetta sekä molempien lohkojen ensimmäisessä valintakilpailussa neljän parhaan joukkoon sijoittuneet noviisijoukkueet, siis yhteensä 8 joukkuetta.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoista (EVT) Espoon areenalla kilpailivat Ice Steps (SM-juniorit) ja Dream Steps (noviisit). Dream Steps suoriutui vauhdikkaasta ja liukuvasta Veden-paisumus-teemaisesta vapaaohjelmastaan mahtavasti, ollen tiukassa kilpailussa komeasti toinen uusin ennätyspistein 64.97. Noviisien kilpailun voitti Helsingin Taitoluisteluklubin Finettes, 66.61.

Junioreiden sarjassa Ice Steps teki myös uuden, upean piste-ennätyksensä, joka kirjataan nyt luvuin 165.19. Herkän ja kauniin Don't Give Up -lyhytohjelman pisteet olivat 62.60. Räväkässä ja rytmikkäässä Tribal Dance -vapaa-ohjelmassa pisteitä kertyi 102.59, mikä on niinikään uusi vapaaohjelman piste-ennätys. Lopputuloksissa joukkue sijoittui mukavasti viidenneksi. Tästä on hyvä jatkaa kohti tammikuun lopulla Tshekissä luisteltavaa Prague Cupia! Juniorisarjan ykkönen oli Helsingin Taitoluisteluklubin Team Fintastic 184.39 pisteellään.

Finlandia Cupin lyhytohjelmat televisioidaan jälkilähetyksenä Urheilukanavalla. Lisätietoa kilpailusta sekä viralliset tulokset löytyvät kisasivuilta.

Kisasivut

TV:n lähetysajat: