Muodostelmakouluun ja alueluistelijaksi!

7.1.2008

Perustimme syksyllä muodostelmaluistelun kehitysryhmän 6-8 -vuotiaille lapsille sekä yksinluistelun harrastusryhmän yli 10 -vuotiaille lapsille. Muutama innostunut luistelijanalku mahtuu vielä mukaan ryhmiin. Toimi siis heti!

MUODOSTELMALUISTELUKOULU

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden uusin muodostelmaryhmä on syksyllä 2007 perustettu Muodostelmaluistelukoulu. Seuran sisällä ryhmään siirrytään luistelukoulusta, joten jos olet kiinnos-tunut muodostelmaluistelusta, ilmoittaudu ihmeessä pian! Mukaan Muodostelmakouluun otetaan mielellään myös seuran ulkopuolisia reippaita, luistelukoulussa aiemmin luistelleita 6-8 -vuotiaita lapsia, jotka haluavat kehittää taitojaan tavoitteenaan Little Steps -tulokasjoukkueeseen siirtyminen.

Muodostelmaluistelukoululaiset harjoittelevat jäällä kahtena päivänä viikossa, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Sunnun-taisin heillä on myös ohjatut oheisharjoitukset. Ryhmässä harjoitellaan perusluistelutaitoja sekä muodostelmaluistelun alkeita, tasovaatimuksena sujuva eteenpäin- ja taaksepäinluistelu.

Muodostelmakoulu antaa oivan mahdollisuuden päästä tulevaisuu-dessa mukaan Suomen terävimmällä huipulla kilpaileviin muodostel-maluistelujoukkueisiimme tai iloisella harrastuspohjalla toimiviin kansallisiin joukkueisiimme. Tervetuloa mukaan tutustumaan muodostelmaluistelun ihmeelliseen maailmaan!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Vilma Forsell, GSM 040-7175 694, s-posti vilma_forsell@hotmail.com

Keskiviikkona 12.12.2007 oli syksyn viimeinen luistelukerta ennen joulua. Luistelut jatkuvat joulun jälkeen sunnuntaina 06.01.2008 klo 12.50.

Uuden vuoden myötä harjoitusaikoihin tulee pieni muutos. Keskiviikon jään vetää keväällä yksinluisteluvalmentaja Hanna Honkonen ja oheisharjoitukset siirtyvät samalla sunnuntaille. Myös luistelijamäärämme kasvaa useamman uuden, innokkaan mukolaisen myötä!

Uudet harjoitusajat 06.01.2008 alkaen

Ke klo 14.30-15.20  jää, Myyrmäen I-halli    Hanna Honkonen
Su klo 12.50-13.30 jää, Myyrmäen 1-halli Vilma Forsell
Su klo 13.45-14.25oheisharjoitukset, aula Vilma Forsell

ALUELUISTELIJAT / TAITAJAT

Alueluistelijoiden ryhmään otetaan lisää uusia luistelijoita kevät-kaudeksi! Ryhmään pääsevät kaikki yli 10 -vuotiaat innokkaat, jo muutaman vuoden luistelleet luistelijat.

Ryhmässä edetään taidoissa luistelukoulujen taitotasoa vaativammalle tasolle, mutta harrastusmielessä. Halukkailla on mahdollisuus osallistua kevätkaudella Helsingin alueella myös harrastetason kilpailutoimintaan.

Alueluistelijat harjoittelevat Myyrmäen II-hallissa tiistaisin klo 15.40-16.30 ja I-hallissa keskiviikkoisin klo 14.30-15.20. Ryhmän valmentajina toimivat Anna Mertanen ja Vilma Forsell. Harjoitukset alkavat tammikuun alussa.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset
Marja Valajärvi, GSM 050-605 52, s-posti marja.valajarvi@netti.fi