Leena Rissanen SM-noviisien seitsemäs

6.1.2008


Yksinluistelun SM-noviisit mittelivät paremmuudestaan ja SM-kisapaikoista valtakunnallisessa valintakilpailussa Heinolassa. EVT:n Leena Rissanen sijoittui lopputuloksissa hienosti seitsemänneksi.

Heinolan Isku ry:n taitoluistelujaosto (HeiI) isännöi 05.-06.01.2008 Heinolan jäähallissa SM-noviisien kauden toista valintakilpailua. Kilpailu oli valta-kunnallinen, joten paikalla nähtiin kyseisen ikäluokan kotimaiset huiput sekä tytöissä että pojissa.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoita (EVT) Heinolassa edusti Leena Rissanen (kuvassa). Lauantain lyhytohjelmassa Leena oli 14:s pistein 27.46, mutta teki upean nousun sunnuntain vapaaohjelmassa ollen upeasti viides 53.93 pisteellään. Kokonaiskilpailussa sijoitukseksi tuli 7:s. Yhteispisteitä kertyi kaikkiaan 81.39.

Leena sijoittui myös kauden ensimmäisessä valintakilpailussa Espoossa seitsemänneksi ja oli jo siis lunastanut paikkansa ikäluokan SM-kilpailuun. SM-kilpailuihin selviytyi tästä toisesta valintakilpailusta 12 parhaiten sijoittunutta luistelijaa.

Tulokset