Mitalisijoja Froggie Cupista

2.1.2008

Useita seuramme nuoria, lahjakkaita yksinluistelijoita kilpaili joulukuun lopulla kansainvälisessä Froggie Cup -kilpailussa Helsingissä hyvin tuloksin. Sini Kokko oli Junior B -sarjassa toinen, Leena Rissanen Novice A -sarjassa kolmas ja Siiri Rytkönen Springs A -sarjassa neljäs.

Helsingfors Skridskoklubb rf (HSK) järjesti perinteiseen tapaansa 29.-30.12.2007 kansainvälisen nuorille yksinluistelijoille suunnatun Froggie Cup -kilpailun. Kilpailusarjoina viikonlopun aikana nähtiin Cubs, Springs A & B, Novice A & B sekä Junior A. Etelä-Vantaan Taitoluistelijoita oli kisassa mukana runsaasti, tuloksena mitalisijoja ja monia hyviä sijoituksia:

Springs B:

Emma Silventoinen 6., Jenni Salo 8., Julia Syrjänen 16., Isa Lumme 20., Suvi Hautsalo 27., Katariina Ahti 28.
Springs A:     Siiri Rytkönen 4., Ida Ticklen 8., Ronja Suono 13., Jonna Holm 14., Tiffany And 15., Annamaria Ahti 17.
Debs B:Tuuli Sallinen 19., Milla Friman wd

Novice A:

Leena Rissanen 3.

Junior B:

Sini Kokko 2., Riikka Peura (kuvassa) 6., Natalie Vilen 7., Sofia Nylund 8., Nora Jokela 12., Sara Sovijärvi 14.

Tarkemmat tulokset pisteineen löytyvät kisasivuilta oheisesta linkistä.

Kisasivut