Joulurieha

10.12.2007

Seuramme perinteistä Jouluriehaa vietettiin 09.12.2007 Myyrmäen jäähallissa. Sadat ihmiset olivat saapuneet nauttimaan joulun lämpimästä tunnelmasta ja luistelun ilosta!

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden perinteisessä Jouluriehassa sunnuntaina 09.12.2007 virittäydyttiin joulun tunnelmaan - Myyrmäen jäähalliin oli saapunut suuri joukko innokkaita taitoluistelun ystäviä.

Joulurieha on seuramme yksinluistelupuolen järjestämä luistelukoulun joulujuhla. Tilaisuudessa nähtiin mm. suloisten luistelukoululaisten ja kilpailevien yksinluistelijoiden taidokkaita esityksiä - isoimmat luisteljat olivat itse suunnitelleet koreografiansa.

Lämmintä joulumieltä toivat herkullisten leivonnaisten huutokauppa ja joulumyyjäiset. Lisäksi järjestettiin käytettyjen luistelutarvikkeiden kirpputori, josta voi löytää edullisesti varusteita taitoluistelijan uraansa aloittelevalle luistelukoulu-laiselle. Ja tottakai riehassa oli myös luisteleva joulupukki muoreineen!

Mukana menossa oli myös Skate Shop, jonka edustaja saapui paikalle esittelemään taitoluistimia ja muita varusteita. Tilaisuuteen oli vapaa pääsy.

Tervetuloa ensi vuonna uudelleen!

Kuvia Jouluriehasta