Mitalisadetta Aluemestaruuskilpailuissa

8.12.2007

Sunny Steps ja Last Steps sarjojensa mestareiksi, Dream Steps noviisien pronssille ennätyspistein!

Helsingin Taitoluisteluklubi ry (HTK) isännöi muodostelmaluis-telun aluemestaruuskilpailuja 08.12.2007 Helsingin jäähallissa. Kilpailusarjoina nähtiin noviisit, minorit, tulokkaat ja aikuiset. Kaikkiaan tapahtumaan osallistui jättimäiset 27 joukkuetta ja reippaasti yli 600 luistelijaa. Etelä-Vantaan Taitoluistelijoista (EVT) kilpailuun osallistuivat Dream Steps (noviisit), Sunny Steps (minorit), Little Steps (tulokkaat) ja Last Steps (aikuiset). Tänä vuonna aikuiset olivat päässeet ensimmäistä kertaa mukaan taistelemaan Helsingin alueen paremmuudesta.

Minoreiden kilpailussa Sunny Steps oli omaa luokkaansa ja vei sarjan mestaruuden liki 30 pisteellään. EVT:n kultaputki jatkui aikuisten sarjassa, jossa Last Steps taituroi ylivoimaiseen voittoon pistein 25.81. Noviiseissa Dream Steps saavutti uuden, upean piste-ennätyksensä 64.67 ja hienon kolmannen sijan. Joukkue jäi vain harmittavat 0.8 pistettä hopeatilasta. Tulok-kaissa Little Steps suoriutui upeasti kauden debyyttikisastaan ollen neljäs pistein 27.01.

Onnittelut kaikille joukkueillemme! Lisätietoja kilpailusta ja tar-kemmat tulokset Helsingin Taitoluisteluklubin internetsivuilta.

Kisasivut