Dream Steps ja Sunny Steps tuplakultaan!

18.11.2007

Muodostelmaluistelun I-lohkon noviisit ja minorit kilpailivat Turussa kauden 1. valintakilpailussa. EVT kahmi molempien sarjojen kirkkaimmat mitalit huippupistein.

Turun Riennon Taitoluistelu ry (TRT) järjesti 18.11.2007 Kupittaan jäähallissa muodostelmaluistelun noviisien ja minoreiden I-lohkon kauden ensimmäisen valintakilpailun. Etelä-Vantaan Taitoluistelijoita noviisien kilpailussa edusti Dream Steps (ylempi kuva) ja minorien kilpailussa Sunny Steps (alempi kuva).

Dreamien vauhdikas, näyttävä ja teknisesti erittäin vaativa Vedenpaisumus -teeman ympärille rakennettu kilpailuohjelma ihastutti yleisön lisäksi myös tuomariston ja tuloksena oli noviisien kilpailun upea ykkössija huippupistein 59.53. Hopealle sijoittui Helsingin Luistelijoiden Starlights, 52.17 ja pronssiset mitalit ripustettiin Kuopion Luisteluseuran Ice Smiles -joukkueen kaulaan pisteillä 43.96. Dream Stepsejä valmentaa Nina Korpikoski apunaan Helena Tienhaara ja Outi Jokinen.

Minoreiden kilpailussa Sunnyt kipittivät jäällä suloisina pikku-pingviineinä teemalla Jäätikön Valtiaat. Pirteä, vauhdikas ja tyylillä luisteltu ohjelma toi joukkueelle ansaitun ensimmäisen sijan myös huippupistein 32.95, mikä on korkein Suomen minorisarjassa koskaan luisteltu pistemäärä. Toiseksi minoreiden kilpailussa luisteli Helsingin Luistelijoiden Sunlights, 30.03 ja kolmanneksi Espoon Jäätaitureiden Valley Bay Synchronettes, 28.04. Seuramme minoreiden valmennuksesta vastaa Helena Tienhaara. Häntä avustavat Nina Korpikoski ja Outi Jokinen.

Kaiken kaikkiaan Turun kilpailuviikonloppu oli seurallemme varsin menestyksekäs - saldona kolme kultaa, kaksi "Suomen ennätystä" ja kunniakas kuudes sija. Onnittelut Dreameille, Sunnyille sekä valmennustiimille loistavista suorituksista!

Kisasivut