Ice Steps viides 1. SM-valintakilpailussa

12.11.2007

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden muodostelmaluistelun SM-juniorijoukkue Ice Steps teki upean nousun vapaaohjelmassa - lyhytohjelman kahdeksas sija vaihtui lopputuloksissa viidenneksi.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry (EVT) isännöi 10.-11.11.2007 muodostelmaluistelun SM-sarjojen kauden avauskilpailua LänsiAuto Areenalla. Järjestävää seuraa SM-junioreiden kilpailussa edusti Ice Steps.

Joukkue epäonnistui harmittavasti lauantain lyhytohjelma-suorituksessaan, ollen lyhytohjelmakilpailun kahdeksas pistein 44.12. Sunnuntaina Ice Steps oli kuin uudestisyntynyt ja oli hienosti vapaaohjelmakilpailun neljäs 92.83 pisteellään. Kokonaistuloksissa joukkueen sijoitukseksi tuli viides. Pisteitä kertyi yhteensä 136.95.

SM-junioreiden kilpailun voitti Helsingin Taitoluisteluklubin Team Fintastic (161.32). SM-senioreiden ykkönen oli saman seuran Rockettes (191.00).

Tulokset