Tervetuloa Muodostelmaluistelukouluun!

30.10.2007

Olemme perustaneet Myyrmäkeen kehitysryhmän muodostelmaharrastuksen aloittamisesta kiinnostuneille 6-8 -vuotiaille lapsille. 15 ensimmäistä mahtuu mukaan.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden uusin muodostelmaryhmä on syksyllä 2007 perustettu Muodostelmaluistelukoulu. Seuran sisällä ryhmään siirrytään luistelukoulusta, joten jos olet kiinnostunut muodostelmaluistelusta, ilmoittaudu ihmeessä pian!

Mukaan Muodostelmakouluun otetaan mielellään myös seuran ulkopuolisia reippaita, luistelukoulussa jo aiemmin luistelleita 6-8 -vuotiaita lapsia, jotka haluavat kehittää taitojaan tavoitteenaan Little Steps -tulokasjoukkueeseen siirtyminen.

Muodostelmaluistelukoululaiset harjoittelevat jäällä kahtena päivänä viikossa, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Keskiviikkoisin heillä on myös ohjatut oheisharjoitukset. Ryhmässä harjoitellaan perusluistelutaitoja sekä muodostelmaluistelun alkeita, tasovaatimuksena sujuva eteenpäin- ja taaksepäinluistelu. Lisätietoa harjoitusten ajankohdista yms. saat oheisesta infokirjeestä (linkki alla).

Muodostelmakoulu antaa oivan mahdollisuuden päästä tulevaisuudessa mukaan Suomen terävimmällä huipulla kilpaileviin muodostelmaluistelujoukkueisiimme tai iloisella harrastuspohjalla toimiviin kansallisiin joukkueisiimme. Tervetuloa mukaan tutustumaan muodostelmaluistelun ihmeelliseen maailmaan!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Vilma Forsell, GSM 040-7175 694, sähköposti vilma_forsell@hotmail.com