Montalin Cup - kultaa, hopeaa ja pronssia!

29.10.2007

Seuramme Tehoryhmän luistelijoita suuntasi syksyiseen Sveitsiin, Churiin, hakemaan arvokasta kansainvälistä kilpailukokemusta. Tuliaisina tuotiin kolme mitalia.

Eisclub Chur järjesti 26.-28.10.2007 Hallenstadion Obere Au Chur -hallissa kansainvälisen Montalin Cup 2007 -taitoluistelu-kilpailun. Kilpailusarjoja oli useille eri ikäluokille ja taitotasoille.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoilla oli kilpailussa vahva edustus, sillä seurastamme Sveitsin jäille suuntasi kaikkiaan neljä luistelijaa: Jonna Kinnunen, Vesa Pekkanen, Niina Kinnunen (kuvassa vasemmalla) ja Marianne Ojalehto (kuvassa oikealla). Valmentajana matkalla oli Eve Uimonen.

Kilpailu sujui EVT:n luistelijoilta erinomaisesti, sillä Niina Kinnunen voitti Jugend A -sarjan vakuuttavasti pistein 34.22 ja Marianne Ojalehto oli samassa sarjassa kolmas 31.36 pisteellään. Jonna Kinnunen sijoittui Junioren SEV Damen -sarjassa seitsemänneksi yhteispistein 83.80. Jonna oli lyhyt-ohjelman 10:s ja vapaaohjelman 5:s. Vesa Pekkanen luisteli Junioren SEV Herren -sarjan toiseksi. Pisteitä hän keräsi yhteensä 72.27.

Eisclub Chur     Tulokset