Riikka Peura ja Sini Kokko kaksoisvoittoon!

21.10.2007

Riikka Peura voitti Tuusulassa yksinluistelun kansallisten junioreiden ja senioreiden 1. valintakilpailun tyttöjen juniorisarjan. Sini Kokko säesti nappaamalla hopeaa.

Tuusulan Taitoluisteluseura ry (TTLS) järjesti 19.-20.10.2007 yksinluistelun kansallisten junioreiden ja senioreiden I -lohkon ensimmäisen valintakilpailun Tuusulan jäähallissa. Etelä-Vantaan Taitoluistelijoista (EVT) mukana olivat Riikka Peura (kuvassa oikealla), Sini Kokko (kuvassa vasemmalla), Sara Sovijärvi, Sofia Nylund (kuvassa keskellä) ja Nora Jokela.

Kilpailut onnistuivat luistelijoiltamme erinomaisesti, sillä Riikka voitti juniorityttöjen kilpailun pistein 89.40 ja Sini oli hienosti toinen, 86.78. Molemmat tytöt lunastivat täten paikkansa juniorisarjan kauden loppukilpailuun, johon pääsi tämän lohkon kuusi parasta luistelijaa. Riikka johti juniorityttöjen kilpailua jo lyhytohjelman jälkeen pistein 34.73 ja Sini oli neljäntenä 32.81 pisteellään.

Sara Sovijärven lopullinen sijoitus yhteispisteissä oli 15:s, Sofia Nylundin 16:s ja Nora Jokelan 19:s. Mukana juniorityttöjen sarjassa oli kaikkiaan 24 kilpailijaa.Tulokset löytyvät Tuusulan Taitoluisteluseuran internetsivuilta (linkki alla).

Lämpimät onnittelut Riikalle ja Sinille mitalisuorituksista ja loppukilpailupaikoista! Toisen valintakilpailun isäntänä toimii tammikuussa 2008 Etelä-Vantaan Taitoluistelijat.

Tuusulan Taitoluisteluseura