PreSeason -tapahtuma

20.10.2007

Muodostelmaluistelun kauden avannut katsastustilaisuus pidettiin viikonloppuna Pirkkolassa.

Helsingfors Skridskoklubb rf (HSK) järjesti katsastustilai-suuden SM -seniori-, SM -juniori- ja noviisisarjoissa kilpaileville muodostelmaluistelujoukkueille. Tämä tänä vuonna toista kertaa järjestetty tapahtuma pidettiin lauantaina 20.10.2007 Pirkkolan I -jäähallissa Helsingissä.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoilta PreSeason -tilaisuuteen osallistuivat SM -juniorijoukkueemme Ice Steps (ylempi kuva) ja noviisijoukkueemme Dream Steps (alempi kuva). Tilai-suudessa tekniset asiantuntijat arvioivat kilpailuohjelmien teknisen sisällön ja sääntöjenmukaisuuden. Hallin pienuuden vuoksi tapahtumaan ei otettu varsinaista yleisöä.

Helsingfors Skridskoklubb