Vapaaehtoinen jäsenmaksu

10.10.2007

Maksamalla seuran jäsenmaksun pääset vaikuttamaan yhteisiin asioihin sekä edesautat seuramme toimintaa!

EVT:n tämän vuoden jäsenrekisterin päivittäminen on jälleen ajankohtaista. Toivomme ja odotamme jokaisesta perheestä ainakin yhden vanhemman maksavan seuran 12 euron jäsenmaksun.

Jäsenmaksun maksamalla pääset osallistumaan syyskokoukseen. Suurella jäsenmäärällä olemme vahvempi seura sekä jääneuvotteluissa että kaikissa avustuksissa. Myös Taitoluisteluliitto tiedustelee vuosittain seurojen jäsenmääriä seuratiedustelussaan. Tänä vuonna maksettu jäsenmaksu vaikuttaa ensi vuoden hakemuksiin - vuoden 2007 jäsenmäärä ilmoitetaan kaikissa hakemuksissa vuonna 2008!

Seuraava seuramme syyskokous pidetään marraskuun lopulla. Kutsu tulee nettisivuillemme sekä joukkueenjohtajien välityksellä sähköposteihinne lähempänä ajankohtaa.

Maksathan 12 euron jäsenmaksusi EVT:n tilille 226218-27929 mahdollisimman pian. Kirjoita viitekenttään jäsenen/maksajan nimi sekä perheen luistelijan nimi ja ryhmä. Kaikkien jäsenmaksut ovat tärkeitä ja EVT:n jäsenenä voit osallistua syyskokoukseen sekä vahvistat seuraamme!

Yhteistyöstänne kiittäen,

Tarja Kinnunen