Mitalisadetta Myyrmäen kutsukilpailussa

7.10.2007EVT:n luistelijat räjäyttivät potin Myyrmäen jäähallissa 06.10.2007 järjestetyssä seuramme isännöimässä yksinluistelun kutsukilpailussa.

Viikonlopun kutsukilpailu sujui Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden luistelijoilta varsin loistavasti - saldona oli useita mitaleja sekä joukko hyviä sijoituksia aivan mitalisijojen tuntumassa.

Junioreissa EVT:n Sini Kokko oli omaa luokkaansa ja vei voiton ennen HSK:n Henna Lindholmia ja EVT:n Riikka Peuraa. Natalie Vilen oli myös hienosti viides.

Debytanteissa EVT sai komean kaksoisvoiton Niina Kinnusen ollessa ykkönen ja Marianne Ojalehdon ollessa kakkonen. Kolmanneksi sijoittui HSK:n Nina Toivonen.

Kärkisilmuissakin päästiin mitalikantaan hyvin kiinni, sillä EVT:n tehokolmikko Saara Astola (ylempi kuva), Saila Pönkä ja Petra Stolt (alempi kuva) valloittivat sijat 2-4. Sarjan voittoon luisteli ETK:n Ida Kivisilta.

Kaksoissilmuissa EVT:n Siiri Rytkönen sijoittui myös hienosti kolmanneksi ja Kaarisilmuissa Janina Syyli mukavasti viidenneksi. Kaikki tulokset löytyvät kisasivuilta. Kilpailussa käytettiin ns. tähtiarviointia.