Lohkojaot julkaistu

12.9.2007

Suomen Taitoluisteluliitto on julkistanut kauden 2007-2008 yksin- ja muodostelmaluistelun lohkojaot sekä luistelija- ja joukkuemäärät. Samassa yhteydessä julkaistiin myös tuomaristot ja päivitetty kilpailukalenteri.

Yksinluistelun puolella Etelä-Vantaan Taitoluistelijat on sijoitettu debytanteissa lohkoon III ja kansallisissa senioreissa ja junioreissa lohkoon I. Yksinluistelun SM -sarjoissa ei ole lohko-jakoa. Kaudella 2007-2008 EVT:n luistelijoita kilpailee SM -tasolla junioreissa ja noviiseissa.

Muodostelmaluistelun puolella EVT:llä on tällä kaudella joukkueet kaikissa kansallissa harrastesarjoissa sekä kilpapuolella SM -junioreissa, noviiseissa ja minoreissa. Seuramme noviisit, minorit ja kansalliset joukkueet on sijoitettu lohkoon I, joten kauden 1. ja 2. kilpailut käydään Turussa ja Jyväskylässä.

SM -tason juniorijoukkeita on tällä kaudella 12 ja seniorijoukkueita 4. Kauden avauskilpailu on EVT:n isännöimä 1. valintakilpailu LänsiAuto Areenalla 10.-11.11.2007.

Yksinluistelun lohkojako      Muodostelmaluistelun lohkojako

Liiton internetsivujen uusismisprojektin yhteydessä on julkaistu myös 11.09.2007 päivitetty kotimainen kilpailukalenteri ja kauden ensimmäisten yksinluistelu- ja muodostelmakisojen alustavat tuomaristot.

Kilpailukalenteri      YL Tuomaristot      ML Tuomaristot