Uusi kasvo valmennustiimiin

28.8.2007

EVT toivottaa tervetulleeksi uuden fysioterapeutin Emilia Siposen. Emilia vastaa yksinluistelun kilparyhmien sekä muodostelmaluistelun SM -juniorijoukkue Ice Stepsin kehonhuollosta.

Emilia Siponen on keväällä 2007 valmistunut fysioterapeutti ja työskentelee Myyr-Fysiossa Vantaalla. Opinnäytetyönään hän teki lihastasapainokartoitukset helsinkiläiselle kilpa-aerobic seuralle. Lisäksi hän on tehnyt lihastasapainokartoituksia Mäkelänrinteen urheilulukion opiskelijoille.

Aiemmin Emilia on ohjannut ryhmäliikuntaa liikuntakeskus Elixiassa sekä valmentanut helsinkiläisissä joukkuevoimistelu- ja kilpa-aerobicseuroissa. Vuonna 2000 Emilia valmensi mm. kilpa-aerobicin juniorimaajoukkuetta.

Emilialla on myös vahva oma huippu-urheilutausta – hän on kilpaillut joukkuevoimistelussa SM -tasolla kahdeksan vuotta ja kilpa-aerobicissa seitsemän vuotta. Vuonna 2002 hän voitti ryhmäkilpa-aerobicin maailmanmestaruuden.

Omien sanojensa mukaan Emilia odottaa innolla yhteistyötä EVT:n kanssa ja tutustumista seuran lahjakkaisiin luistelijoihin. Hän vastaa yksinluistelun kilparyhmien sekä muodostelmaluistelun SM -juniori-joukkue Ice Stepsin kehonhuollosta kaudella 2007-2008.

Tervetuloa tiimiin Emilia!