EVT mukana Harrastepäivässä

12.8.2007

Innokkaat seura-aktiivit esittelivät EVT:n energistä toimintaa lähialueiden asukkaille suunnatussa Harrastepäivässä.

Vantaan Myyrmäessä sijaitseva kauppakeskus Myyrmanni järjesti Myyrmäen alueen seuroille ja yhdistyksille oman esittelytapahtuman. Tämä Harrastepäivän nimeä kantava tapahtuma pidettiin lauantaina 11.08.2007 klo 10.00-17.00 kauppakeskuksen tiloissa.

Myös Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry oli mukana Harraste-päivässä reippain "iskujoukoin". Seuralla oli paikanpäällä oma esittelypöytä, josta sai monipuolista tietoa taitoluistelu-harrastuksesta. Paikalla tapahtumassa olivat seuran puheenjohtaja Tarja Kinnunen, varapuheenjohtaja Elzbieta Morek-Joutsi (kuvassa vasemmalla) sekä joukkueenjohtajat Ulla Auvinen ja Anu Saalasti (Anu kuvassa keskellä), jotka vastailivat yleisön mieltä askarruttaneisiin kysymyksiin taitoluistelusta ja seuran toiminnasta.

EVT järjesti tapahtumaan myös ohjelmaa: yksinluistelijoiden kilparyhmä K2 esitti reippaan tanssiesityksen. K1 -ryhmä puolestaan esitti Myyr-Fysion fysioterapeutin vetämänä noin tunnin kestäneen "fysiodemon".