Kisakallio mukana menestyksessä

17.7.2007

Kisakallion urheiluopisto tukee Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden muodostelmajoukkueita ja yksinluistelijoita valmistautumisessa tulevaan kauteen.

Kisakallion urheiluopisto ja Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden muodostelmaluistelun kilpajoukkueet sekä yksinluistelun kilparyhmät jatkavat yhteistyötään. Luistelijamme valmistau-tuvat tulevan kauden koitoksiin Kisakallion urheiluopistolla, joka tarjoaa mahtavat ja monipuoliset puitteet kaikille huippu-urheilijoille.

Yhteistyösopimuksen myötä luistelijat saavat mm. alennuksia majoitus- ja jäähinnoista sekä erilaisia bonuksia vapaa-vuorokausina. Lisäksi Kisakallion urheiluopisto tarjoaa EVT:n seuraihmisille hyödyllistä Hyvä Seura -koulutusta mm. turvallisuus- ja järjestysmiesasioista sekä toimitsijatöistä ja monia muita etuja.

Vastapainoksi Kisakallion urheiluopisto käyttää markkinoin-nissaan Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden muodostelmaluistelun kilpajoukkueita ja yksinluistelun kilparyhmiä.

Osa seuramme kilpaluistelijoista on jo aloittanut syyskautensa. Muodostelmaluistelujoukkueiden harjoitusleirit pyörähtivät käyntiin viikolla 29.