Kevätjuhlassa palkitut

6.6.2007

Seuran kevätjuhlaa vietettiin aurinkoisissa tunnelmissa Myyrmäen jäähallilla tiistaina 05.06.2007. Herkuttelun lomassa suoritettiin menneen kauden parhaiden luistelijoiden ja joukkueiden palkitsemiset.

Muodostelmaluistelun palkitut kaudella 2006-2007

Vuoden menestynein: SM -juniorijoukkue Ice Steps (kuva 1)

• SM -hopeaa 2007.
  • Prague Cup 2007 kultaa.
  • Junior World Challenge Cup -varajoukkue.
  • pitää hallussaan junioritasolla maailman korkeinta pistesaalista lyhytohjelmasta.

Vuoden tsemppari: Noviisijoukkue Dream Steps (kuva 2)

• alkukauden hankaluuksien kautta joukkue taisteli ja nousi upeisiin suorituksiin loppukeväällä.
  • Noviisien Kultafinaalin pronssia 2007.
  • Leon Lurje Trophy 2007 hopeaa kahdella kauden parhaimmalla suorituksella uusin omin piste-ennätyksin.

Vuoden kehittynein luistelija:

Ice Steps: Johanna Kulmala

• ahkera ja tunnollinen harjoittelija, joka on päättäväisyytensä avulla kehittynyt huimasti kauden aikana. Johanna tekee kaiken aina täysillä ja laittaa itsensä likoon.

Dream Steps: Sanna Kara

• ahkera ja positiivinen luistelija, jonka taidot ovat menneet viime kauden aikana paljon eteenpäin. Sannan keskittyminen harjoituksissa on rautaa ja käytös kultaa!

Sunny Steps: Elli Honkanen

• ahkera harjoittelija ja positiivinen luistelija, joka kannustaa aina muita.

Little Steps: Saara-Maria Karppinen

• ahkera, tunnollinen ja esimerkillinen harjoittelija, joka yrittää aina parhaansa ja jaksaa keskittyä. Kehittyi huimasti viime kauden aikana.

Esimerkillinen luistelija: Katariina Karimo, Ice Steps

• Ice Steps -joukkueen monivuotinen kapteeni, joka tekee töitä hartiavoimin joukkueensa eteen.
  • hoitaa kapteenin velvollisuudet loistavasti ja toimii valmentajien ja joukkueenjohdon tärkeänä apuna.
  • tekee paljon kaikenlaista ylimääräistäkin muiden velvollisuuksiensa ohella.
  • esimerkillinen luistelija ja harjoittelija.

Yksinluistelun palkitut kaudella 2006-2007

Seuran menestynein yksinluistelija: Leena Rissanen (kuva 3).

Kehittyneimmät luistelijat: Vesa Pekkanen, Saara Astola (kuva 4).

Positiivinen asenne ja ahkera harjoittelija: Mikael Uimonen, Sini Kokko, Saila Pönkä.

Hotin kiertopalkinto "Ilopilleri", iloinen ja toiset huomioon-ottava: Ida Ticklen.

Kauden aikana kv -kisoissa mitaleille luistelleet:

• Jonna Kinnunen, Italia 3.
  • Leena Rissanen, Itävalta 2.
  • Saara Astola, Itävalta 2.
  • Milla Suomela, Tallinna 3.
  • Ossi Jauhiainen Tallinna 3.

Lisää kuvia kevätjuhlasta löytyy täältä.