SLU, Veikkaus ja EVT yhteistyöhön

22.5.2007

Erilaisia urheilu- ja viihdepelejä pyörittävä Veikkaus on ryhtynyt yhteistyöhön Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden kanssa osana SLU:n Hyvä Seura -projektia.

Seuramme on lähtenyt mukaan Suomen Liikunnan ja Urheilun (SLU) Hyvä Seura -hankkeen ja Veikkauksen yhdessä kehittämään toimintamalliin, joka on osa seuratoiminnan auttamiseen tähtäävää yhteistyötä.

Toimintamalli on tässä vaiheessa kokeilu, johon EVT on yhdessä 13 muun seuran kanssa kutsuttu mukaan. Onnistuessaan kokeilu antaa monille suomalaisille seuroille mahdollisuuden kumppanuuteen, josta on seuralle välitöntä hyötyä ja samalla edistämme yhdessä vastuullista pelaamista ja kehitämme palveluja urheilun ystäville.

Kun pelaat veikkauspelisi seuramme sivujen kautta, niin tuet seuramme toimintaa ja samalla voit seurata mitä ajankohtaista seurassamme tapahtuu.

Käy ihmeessä tutustumassa palveluun täällä! Klikkaa sieltä löytyvää kuvalogoa päästäksesi veikkaamaan.

* Pelaamiselle on säädetty ikärajat (15 vuotta asiamiespisteissä ja 18 vuotta internetissä).