Last Steps hopealle Ranskassa!

13.5.2007

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden muodostelmaluistelun aikuisjoukkue Last Steps luisteli kauden parhaan suorituksensa ja voitti hopeaa huippupistein kovatasoisessa ja kansainvälisessä seurassa.

Ranskan Bordeauxissa vuosittain järjestettävä Synchro Aquitane Cup veti jälleen tänä vuonna useita huipputason aikuisjoukkueita ympäri maailmaa nauttimaan paitsi luistelemisesta ja kilpailun tuomasta jännityksestä, myös upeista Etelä-Ranskan maisemista sekä hyvästä ruoasta.

Kilpailut käytiin 12.-13.05.2007 ja mukana oli kaikkiaan neljä kilpailusarjaa: Masters, Adult, Préparatoire ja Open. Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden Last Steps osallistui sarjaan Masters. Kilpailun järjestävänä seurana toimi Les Alouettes de Pessac.

Mastereiden ykkönen oli kanadalainen Ice Precise ja kolmanneksi kiilasi niinikään kanadalainen Platinum Blades. Ranskasta kantautuneiden huhujen mukaan Last Steps luisteli kauden parhaan suorituksensa, mikä näkyikin komeissa, reilusti yli kolmenkymmenen kivunneissa pisteissä. Kuvassa koko mitalikolmikko.

Lämpimät onnittelut "Laastareille" ja valmentajille hienosta suorituksesta!

Tulokset, Masters:

1. Ice Precise CAN 43.11