Eve Uimoselle liiton kultainen ansiomerkki

2.5.2007

Suomen Taitoluisteluliitto palkitsi seuramme yksinluistelun päävalmentajan Eve Uimosen valmennuksellisista ansioista.

Suomen Taitoluisteluliiton vuotuinen palkitsemistilaisuus pidettiin 28.04.2007 liiton kevätkokouksen yhteydessä Helsingissä. Tilaisuudessa muistettiin kauden aikana poikkeuksellisen hyvin maailmalla ja kotimaassa menestyneitä luistelijoita sekä jaettiin erilaisia tunnustuksia valmentajille ja tuomareille monivuotisesta elämäntyöstä.

Seuramme yksinluistelun päävalmentajalle Eeva-Liisa Uimoselle (kuvassa) myönnettiin liiton kultainen ansiomerkki valmennuksellisista ansioista. Evellä on takanaan mittava ja menestyksekäs ura taitoluisteluvalmentajana - valmennuksen hän aloitti päätoimisesti vuonna 1983, jota ennen hän toimi yksinluistelun SM -ylituomarina.

Even henkilökohtaisiin valmennettaviin ovat kuuluneet mm. Mila Kajas (4 x SM 1., 2 x PM 2., EM 10., MM 11. ja Olympia 12.), Kaisa Anttila (SM 1.), Selja Teitti (2 x SM 2., PM 3.) sekä lukuisia muita maamme kärkiluistelijoita.

Pitkän uransa aikana Eve on valmentanut pääasiassa Lahdessa ja Vantaalla. Hän on suorittanut Master Pro- ja AmVt -tutkinnot sekä toiminut mm. liiton maajoukkueiden vastuuvalmentajana.

Koko seura onnittelee Eveä!