EVT näkyi harrastemessuilla

1.5.2007

Pieni, mutta innostunut joukko seuramme edustajia kävi esittelemässä EVT:n toimintaa potentiaalisille uusille harrastajille.

Taru Kuisma, Riikka Turunen, Elzbieta Morek-Joutsi sekä Tarja ja Jonna Kinnunen olivat sunnuntaina 22.04.2007 klo 11-15 Hämeenkylän koululla Vantaan Lions Clubin Hämeenkylän osaston järjestämillä harrastemessuilla esittelemässä EVT:tä ja sen monipuolista toimintaa.

Mukana heillä oli mm. useita näyttäviä yksin- ja muodostelmaluistelijoiden uusia ja vähän vanhempiakin kilpailupukuja, tyttöjen luistimet esillä sekä infoa EVT:stä uuden kevätjulkaisun muodossa. Tilaisuudessa oli paljon lapsia ja nuoria ja monet vaikuttivat olevan erittäin kiinnostuneita myös taitoluistelusta!

Nuorten harrastemessuista saa lisätietoa tapahtuman internetsivuilta, jonne on myöhemmin tulossa myös kuvia kevään 2007 tapahtumasta.