Elina Kivioja valittu Vuoden naisyrittäjäksi

24.4.2007


EVT:n muodostelmaluistelujoukkueiden kilpailupukujen suunnittelijalle Elina Kiviojalle on myönnetty valtakunnallinen Kultainen Oras -palkinto.

Tapiola -ryhmä ja Yrittäjänaisten Keskusliitto palkitsivat tamperelaisen nuoren pukuyrityksen Biancaneven vuoden 2007 Kultainen Oras -palkinnolla Tampereella lauantaina. Biancaneve suunnittelee ja valmistaa luisteluasuja. Yrittäjänä Biancanevessa toimii Elina Kivioja (kuvassa), joka on pukuompelija ja vaatesuunnittelija / artenomi.

Yrittäjänaisten Keskusliitto ja Tapiola -ryhmä valitsevat joka toinen vuosi nuoren innovatiivisen naisyrittäjän, joka palkitaan Kultainen Oras -kannustuspalkinnolla. Palkinnon arvo on 3000 euroa. Valintaperusteiden mukaan yrittäjän tulee olla osoittanut yritystoiminnassaan erityistä rohkeutta, omaperäisyyttä ja ennakkoluulottomuutta. Nuori vaatesuunnittelija Elina Kivioja on saanut yrityksensä toimimaan taloudellisesti hyvin lyhyessä ajassa.

Biancaneve suunnittelee ja valmistaa sekä harjoitus- että kilpailuasuja. Yrityksellä on myös digitaalista kangastulostusta, kankaanpainantaa ja värjäystä. Biancaneve panostaa vahvasti uusiin erikoistekniikoihin erottuakseen kilpailijoistaan. Kivioja aloitti muodostelmaluistelun 11-vuotiaana ja 13-vuotiaana hän jo ompeli joukkueensa puvut. Artenomiksi hän valmistui vuonna 2006. Valmistumisensa jälkeen hän perusti oman yrityksen.

Elina Kivioja tekee yhteistyötä myös Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden kanssa. Hänen käsialaansa ovat mm. muodostelmajoukkueidemme viime kauden upeat kilpailupuvut. Yhteistyö jatkuu myös tulevalla kaudella – kilpailupukujen suunnittelu onkin jo täydessä käynnissä.

Onnittelut Elinalle!