Uutisia valmentajarintamalta

22.4.2007

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden ammattitaitoinen muodostelmaluistelun valmennustiimi vahvistuu entisestään kaudelle 2007-2008.

Mennyt kausi sujui Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden muodostelma-luistelujoukkueilta varsin menestyksekkäästi. Tulevalla kaudella 2007-2008 saamme toivottuja lisävahvistuksia ammattitaitoiseen valmennustiimiimme - EVT toivottaakin seuraamme tervetulleiksi Outi Jokisen (kuvassa) ja Sanna Salosen.

Outi Jokinen on toiminut muodostelmaluistelun päävalmentaja-na Kuopion Luisteluseurassa viimeisen kolmen vuoden ajan. Hänen SM -juniorijoukkueensa sijoittui talven SM -kilpailuissa hienosti kuudenneksi ja noviisijoukkueensa Kultafinaalin viidenneksi.

Outi on luistellut aikanaan useita vuosia sekä EVT:n muodostelma-joukkueissa että Helsingin Luistelijoiden Marigold IceUnityssä, jossa hän saavutti maailmanmestaruudet vuosina 2002 ja 2004. Koulutukseltaan Outi on parturi-kampaaja. Hän aloittaa toukokuussa 2007 EVT:n muodostelmajoukkueiden tuntivalmentajana.

Sanna Salonen opiskelee lukiossa ja hänen tulevaisuuden-suunnitelmissaan siintävät urheiluhierojan opinnot sekä kouluttautuminen taitoluistelun valmennuskursseilla. Sanna aloitti luistelemisen neljävuotiaana ja päätti luistelu-uransa keväällä 2007 Helsingin Taitoluisteluklubissa, jossa parhaina saavutuksina mm. junioreiden Suomenmestaruus ja World Challenge Cupin voitto.

Sanna aloittaa EVT:ssä huhtikuussa 2007 ja vastaa kansallisen Hot Steps -juniorijoukkueen valmennuksesta sekä on mukana tulokasjoukkue Little Stepsin ja kansallisen seniorijoukkue Ex-Stepsin valmennuksessa.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden johtokunta on nimittänyt Nina Korpikosken seuran muodostelmaluistelun päävalmentajaksi. Aiemmin hän on toiminut seuramme muodostelmaluistelun vastuu-valmentajana.

Kuvan lähde: Kuopion Luisteluseuran internetsivut