Dream Steps pronssia, Last Steps kultaa!

18.3.2007

Muodostelmaluistelun noviisit ja aikuiset kamppailivat mestaruuksista sunnuntaina LänsiAuto Areenalla kauden viimeisessä kotimaisessa kilpailussa. Dream Steps luisteli upeasti pronssille ja Last Steps voittoon!

Espoon Taitoluisteluklubi ry (ETK) isännöi muodostelmaluistelun noviisien Kultafinaalia ja aikuisten Loppukilpailua LänsiAuto Areenalla sunnuntaina 18.03.2007. Lisäksi päivän aikana käytiin noviisien Hopeafinaali ja tulokkaiden kutsukilpailu.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoista (EVT) mukana olivat Dream Steps (ylempi kuva) noviisien sarjassa ja Last Steps (alempi kuva) aikuisten sarjassa. Kilpailu sujui seuraltamme loistavasti, sillä Dream Steps taituroi noviisien Kultafinaalissa pronssille ja Last Steps tyylitteli aikuisten Loppukilpailussa komeaan voittoon.

Dream Steps ansaitsi vahvasta ja varmasta suorituksestaan 58.88 pistettä. Noviisien ykkönen oli Helsingin Luistelijoiden Starlights 68.57 pisteellään. Last Steps puolestaan oli suvereeni aikuisten kilpailussa - joukkueen vauhdikas ja aikuistasolle vaativa ohjelma toi pisteet 25.47. Hopealle sijoittui järjestävän seuran, Espoon Taitoluisteluklubin, Shadows. Pisteitä heille kertyi 22.07.

Arviointimuotona noviisien ja aikuisten sarjassa käytettiin ISU -arviointia. Tulokkailla oli kutsukilpailussaan ns. tähtiarviointi. Tarkemmat tulokset löytyvät oheisesta linkistä.

Onnittelut molemmille joukkueille sekä valmennustiimille loistavista suorituksista!

Kisasivu